Wie zijn wij? 

Chris Deryckere en Mieke Bertier
Welkom!

In een oase van groen, midden in het landelijke Sinaai ligt Manège De Galoppade.

De Galoppade vindt zijn oorsprong in 1986.

Een uit de hand gelopen hobby, een stoeterij van New Forest pony's, groeide uit tot een kleinschalige manège onder leiding van Meneer en Mevrouw Bertier.

Toen onze ouders in 1998 met pensioen gingen, namen wij met heel veel zin de fakkel over. We bouwden met heel veel enthousiasme en gedrevenheid de kleine manege om tot een heuse rijschool voor kinderen.

Stap voor stap groeide de Galoppade.

Zowel in accommodatie als in aantal leden.

Onze jeugdwerking is ondertussen in de ruime omgeving heel goed gekend.

Onze rijschool bestaat uit 2 overdekte rijpistes, een eb en vloed buitenpiste van 20/60m. 

Een ruime en heel gezellige cafetaria, een super gezellig zonneterras, 30 luxueuze slaapplaatsen voor de kampen en schooluitstappen, 53 ruime paardenboxen, een wasplaats en solarium, 29 leuke en eerlijke manege pony's en paarden, verschillende paddocks en ruime weiden.

Kortom alles waar de paarden en ruiters gelukkig van worden.

De manege groeide ook uit tot een echt familiegebeuren waar heel veel gezinnen hun wekelijkse plezier vinden. Terwijl de kinderen de les volgen, genieten de ouders van een lekker glaasje en een leuke babbel  in onze gezellige cafetaria of op het terras. 

Ons concept voor kinderen is heel uniek. We werken in verschillende niveaus. Zo krijgt ieder kind de kans om te groeien op zijn eigen ritme. En dat vinden wij heel belangrijk!

Wie graag kennis komt maken is altijd van harte welkom!

Mieke en Chris